Direct contact ? Bel +31 79 200 2000

Volg ons nu ook op LinkedIn                  

NL logistics & services is opgericht in 2017. Ontstaan vanuit een grote vraag naar last mile oplossingen voor afwijkende zendingen die niet zomaar met een pakketdienst mee kunnen. Hierbij moet je denken aan zendingen met incourante maten (vaak zendingen waar je bij een pakketdienst ook een omvangtoeslag moet betalen), pallets, cargo- en postzendingen of juist kwetsbare zendingen. Maar ook met een gewoon doosje drukwerk rijden wij dagelijks rond.

Opdrachtgever én klant op de eerste plaats

Bij ons staan opdrachtgever én de klant op één. Vanuit dat basisprincipe maken wij alle beslissingen. Is het goed voor de opdrachtgever? Werkt het goed voor de klant? Dan doen we het. Zo eenvoudig maken wij kwaliteit.

Onze dienstverlening biedt snelheid en gemak. De chauffeur staat altijd aangekondigd op de stoep en niet ergens tussen 09:00 en 18:00 uur. Opdrachten die bij ons bekend zijn worden dezelfde werkdag opgehaald en de volgende werkdag in Nederland en België geleverd. Natuurlijk verzorgen wij ook internationale zendingen binnen en buiten Europa.

Wij zien onze bezorgers als het visitekaartje van onze opdrachtgevers. Door dat uitgangspunt zijn leveringen bij ons in goede handen. Niet dat wij een pakket lang bij ons houden, want we bezorgen het altijd al op de volgende werkdag. Deze garantie maken wij waar dankzij ons hypermoderne IT-systeem. We zijn schaalbaar en groeien graag met onze opdrachtgevers mee.

Schuiven naar boven